Održan basket turnir u Čačku u okviru 3x3 RODA prvenstva Srbije 2017

Turnir 3x3 RODA prvenstva Srbije 2017 u basketu koji je trebao da se održi na gradskom trgu u Čačku, zbog loših vremenskih uslova prethodnog dana i vlažnog terena, održan je u Hali Borca kraj Morave u nedelju 2. jula 2017. godine.

Ljubitelji košarke imali su priliku da uživaju u majstorijama svojih favorita u „Roda 3 na 3 prvenstvu Srbije“ u basketu gde je učešće uzelo 25 ekipa.

Titulu najboljih seniora ponela je ekipa „Gostionica Mladost“ koja je u finalu savladala seniore Borca. Kao prvoplasiranoj ekipi na turniru pripala im je novčana nagrada u iznosu od 60 hiljada dinara koju je obezbedio KK Borac i stekli su pravo učešća na Finalnom turniru Srbije.

Pobednik u juniorskoj konkurenciji bila je ekipa „VOKI TOKI“, prvoplasirana kadetska ekipa je „PEAK“ dok je epitet najboljih pionira pripao timu „KRALJICA KAFE“.

Drugoplasirani su osvojili 20.000, a trećeplasirani, kao i prve dve ekipe, sportsku opremu KSS. Kod juniora, dve prvoplasirane ekipe dobile su robne nagrade KSS. U konkurenciji kadeta i pionira, najbolje dve ekipe osvojile su robne nagrade KSS.

Izvor i fotografije: PressLider