Centar Partizana Dušan Miletić pozajmljen Borcu

četvrtak, 28 mart 2019 21:15
Centar beogradskih crno-belih Dušan Miletić (20 godina, 212 cm) našao se na pozajmici u Borcu. Mladi košarkaš je nedavno parafirao četvorogodišnji ugovor sa osvajačem Kupa Radivoja Koraća, ali će u toku trajanja Superlige Srbije nositi dres čačanskog tima.
 
Dušan Miletić je sezonu započeo u kraljevačkoj Slogi  sa kojom je nastupao u Drugoj muškoj ligi Srbije, da bi zatim svoj potpis stavio na ugovor sa Partizanom.
 
Strateg Borca Jovica Arsić zadovoljan je što se u njegovom taboru našao još jedan mladi i talentovani igrač.
 
,,Reč je o internom dogovoru Partizana i našeg kluba. Dušan Miletić biće član Borca u toku trajanja Superlige Srbije. Doduše, nije isključeno da će možda produžiti saradnju sa Borcem i naredne sezone, ali to sve zavisi od dogovora dva kluba“, izjavio je Arsić.
 
Nakon što je završena KLS i ABA 2 liga krenule su pripreme za ovosezonsko izdanje Superlige, tako da je Miletić došao u pravom trenutku.
 
,,Pauza je veoma duga, traje gotovo mesec dana. Ipak, mi smo već krenuli sa pripremom fizičke spreme igrača. Za nekih 10 dana očekujem da odigramo i prijateljske utakmice, da bismo ostali u takmičarskoj formi. Nema sumnje, u Superligi ćemo se potruditi da se prikažemo u što boljem svetlu, baš kao prošle godine“, dodao je Arsić.
 
Nikola Minović