Konstantni - Borac Mozzart Sport (subota, 20h)

petak, 02 novembar 2012 02:38

Posle ubedljive pobede, od 30 poena razlike, nad ekipom Metalca iz Valjeva naš tim priželjkuju prvi trijumf na gostujućem terenu. U petom kolu Košarkaške lige Srbije izabranici Raška Bojića snage će odmeriti sa Konstantinom iz Niša.

„Dolaskom Mladena Pantića i Miljana Radisavljevića naš tim je dobio novu dimenziju“, ističe trener Bojić. „Ceo sastav je dobio na kvalitetu što smo pokazali u duelu sa ekipom Metalca. Utakmica sa Valjevcima bila je prekretnica i sada pozitivnije razmišljamo o nastavku prvenstva“.

Konstantin ima po dve pobede i poraza, savladali su Tamiš i Mega Vizuru, a malo je falilo da trijumfuju u Vršcu.

„Naš sledeći rival je jedno od prijatnijih iznenađenja lige. Konstantin će se uključiti u borbu za najviši plasman. Moram pohvaliti sve naše igrače koji imaju izuzetno profesionalan odnos na treninzima a jedino pozitivno raspoloženje kvare povrede. Mladen Pantić je zbog problema sa leđima preskočio dva treninga ali se nadam da će biti u sastavu za Niš. Takođe, dva treninga je propustio i Mlađen Šljivančanin zbog problema sa preponama. Konačan ishod subotnje utakmice zavisiće upravo od ove dvojice košarkaša koji su nosioci naše igre“, konstatovao je trener Bojić.

Utakmica počinje u subotu u 20 časova, a igra se u niškoj dvorani Čair.