Borac Mozzart Sport - OKK Beograd (subota, 19h)

petak, 09 novembar 2012 18:00

Posle poraza na gostovanju u Nišu košarkaši Borac Mozzart Sporta pokušaće da u 6. kolu KLS zabeleže drugu pobedu na domaćem parketu. Trener našeg tima, Raško Bojić, ističe da će utakmica sa OKK Beogradom biti odlična prilika da se ekipa iskupi za poraz od Konstantina. Utakmica se igra u subotu od 19h u Hali kraj Morave.

„Beograđani imaju jedan od najkvalitetnijih sastava u ligi i trenutni rezultati nisu u skladu sa mogućnostima tima“, podvlači Bojić. „Verovatno da plaćaju ceh igranja na dva fronta jer su jedina ekipa koja se takmiči i u Balkanskoj ligi. Imaju popunjenu spoljnu liniju, dominantni su i u skok igri a naša prednost je domaći parket. Probaćemo da ponovimo partiju koju smo pružili protiv Metalca jer je to model kako treba da igramo u nastavku šampionata“, konstatovao je Bojić.

Plejmejker Borac Mozzart Sporta, Nemanja Prolović, ističe da je OKK Beograd nešto slabije startovao na početku sezone.

„Beograđani imaju iskusan sastav, pojačali su se sa Pavlovićem koji će doprineti u skok igri. Iz poslednjeg poraza smo izvukli određene pouke i nadam se da ćemo dati maksimum. U duel sa Beograđanima ulazimo oslabljeni za Marka Zoćevića koji je veoma bitan za našu igru. Pozivam publiku da nam pomogne da ostvarimo drugu pobedu u šamponatu“, zaključio je Prolović.

Dođite sutra da podržimo našu ekipu u pohodu na pobedu.

 

(Izvor: Mozzart Sport)