Novi igrač na bekovskim pozicijama je Aleksandar Stevović

subota, 07 septembar 2013 09:13

Naš klub dobio je još jedno vredno pojačanje na bekovskim pozicijama pred start sezone. Bivši košarkaš Slobode iz Užica, dvadesettrogodišnji Aleksandar Stevović potpisao je ugovor sa našim klubom.

Aleksandar igra na poziciji beka, visok je 195cm i u prošlosti nastupao je za juniore Crvene Zvezde, zatim i za drugi tim ovog kluba, posle toga je igrao u Grčkoj za više timova pošto mu je majka grkinja, pa ima i državljanstvo ove zemlje. Početkom prošle sezone potpisao je za užički klub i u njemu na ukupno 21 utakmici, provodio prosečno 18 minuta na terenu i postizao 5 poena po utakmici.

Do kraja nedelje očekuje se da ugovor sa našim klubom potpišu još dva igrača, Miljan Radisavljević i Aleksa Avramović. Njih dvojica su prethodnih dana intenzivno pregovaralali sa rukovodstvom kluba. Podsećamo da su svoje ugovore sa klubom već potpisali Ilija Cvetković, Draško Radović, Aleksandar Mandić, Nikola Maravić i Filip Dumić.

Košarkaši Borac Mozzart Sporta pobedili su u Čačku Temišvar u prvoj pripremnoj utakmici, a do početka nove sezone 5. oktobra, očekuju ih dva turnira i novi kontrolni mečevi.

"Imamo poziv od Temišvara da učestvujemo na njihovom turniru od 11. do 13. septembra. Ugovorili smo utakmice sa Crnokosom, jednu u Čačku, drugu u Kosjeriću. Očekuje nas i turnir u Višegradu od 19. do 21. septembra. Trebalo bi da igramo tri prijateljska meča sa slovenačkim prvoligašima krajem meseca. U svakom slučaju, bilo bi poželjno da do početka prvenstva odigramo 10-12 kontronih utakmica, što je optimalan broj za start prvenstva" - kaže trener našeg tima Raško Bojić.

Rukovodstvo kluba nastojaće da do početka sezone pojača tim sa još jednim ili dva igrača i još ambicioznije startuje u novoj sezoni.