Naš tim započinje novu sezonu protiv Sloge u subotu od 19h

petak, 04 oktobar 2013 22:39

Košarkaši Borac Mozzart Sporta u prvom kolu KLS na svom parketu dočekuju kraljevačku Slogu. Trener našeg tima, Raško Bojić kaže da je ekipa spremna za komšijski derbi.

„Naš cilj je da od prve utakmice uhvatimo pobednički ritam i iskoristimo raspored po kome smo u prva četiri kola tri puta domaćini“, ističe Bojić. „Pored Sloge dočekujemo užičku Slobodu i Konstantin iz Niša. Tokom priprema nisu nam bili poznati konačni sastavi rivala tako da svi timovi svoje ambicije mogu da planiraju tek kad započne šampionat. Naš start je veoma bitan jer će odrediti tok sezone i ambicije Borac Mozzart Sporta. Naravno, iz sezone u sezonu, prisutan je rivalitet sa Kraljevčanima a mislim da je tradicija na našoj strani“.

Borac Mozzart Sport je tokom priprema odigrao deset kontrolnih utakmica u kojima je sedam puta trijumfovao.

„Smatram da možemo biti zadovoljni ne samo tim pobedama već i prikazanom igrom. Prilično smo uigrali sve linije tima a naš koncept je ostao isti, kostur tima čine igrači iz Čačka. Tim je u potpunosti spreman i ja sa optimizmom dočekujem duel sa Slogom“, zaključio je Bojić.

Borac MS startuje u subotu od 19.00 sati kad u svojoj dvorani dočekuje Slogu.

„U sredu je održana Skupština klubova KLS, takođe rok za licenciranje igrača istekao je u sredu”, kaže direktor kluba, Marko Ivanović.

“Naš tim je počeo pripreme na vreme, većina klubova se pojačala sa igračima koji nisu našli ino-angažmane. Postojala je šansa da se i mi dodatno pojačamo, što smo iskoristili angažovanjem beka Nemanje Protića“.

Raspored ide na ruku Borac Mozzart Sportu?

„Raspored je dobar kad se dobro startuje. Imao sam situacije kad smo imali po tri gostovanja u prva četiri kola i kad smo pobedili sve rivale. Sad imamo tri meča kod kuće, nadam se da ćemo iskoristiti prednost domaćeg terena i svesrdnu podršku naše publike. Inače, ulaz na utakmicu Borac Mozzart Sport-Sloga biće besplatan za sve posetioce“, zaključio je Ivanović.

Izvor: www.mozzartsport.com