Kompanija Mozzart i treću godinu za redom uz naš klub

utorak, 08 oktobar 2013 20:43

Kompanija Mozzart je treću sezonu za redom generalni sponzor KK Borac Mozzart Sporta, naglasio je koordinator UO kluba i regionalni menadžer Mozzarta, Ivan Čakajac i dodao.

„I ove godine smo povećali iznos koji ulažemo u Borac MS i ilustracije radi da smo sa tim novcem otišli u Zvezdu ili Partizan oberučke bi bili prihvaćeni“, kaže Čakajac. „Apelujem na lokalnu samoupravu i sve privrednike da se više uključe u Borčev projekat jer smo za prethodne dve godine puno uradili. Bilo je investicija u samoj dvorani, vraćali smo dugove koji su nastali pre dolaska kompanije Mozzart u Borac a morali smo da servisiramo i tekuće obaveze“.

Čakajac je podvukao da se Mozzart trudi da se klub vrati na stare i slavne staze.

„Značajan pomak napravljen je u radu sa mlađim selekcijama. Juniori su minule sezone bili četvrti u Srbiji, a kadeti su već obezbedili plasman u kvalitetnu ligu Srbije. To isto očekujemo od omladinaca. Što se seniora tiče idemo ka plasmanu u superligu. Ovaj tim to može da ostvari a potom ćemo razmišljati i o ABA ligi. To bi puno značilo za promociju grada, hajde da krenemo od sporta, hoćemo renesansu Čačka u svim nivoima, sportskom, kulturnom i ekonomskom“, rekao je na kraju Čakajac.

Direktor kluba Marko Ivanović se zahvalio kompaniji Mozzart na svesrdnoj pomoći koju je pružila našem klubu u minulom periodu.

„Pomoć koju dobijamo je ogromna i trudimo se da rešavamo sve probleme sa kojim se susrećemo“, kazao je Ivanović. „Što se prvog tima tiče, pripreme smo počeli na vreme, većinu igrača smo angažovali u pravom trenutku. Napravili smo spoj mladosti i iskustva. Drago mi je što su se vratili Protić, Pešaković, Cvetković i Dumić. Uprava je zacrtala cilj, plasman Borac Mozzart Sporta u Super Ligu ali je važna i promocija mladih igrača kako kroz mlađe selekcije tako i kroz seniorski pogon, normalno kad se ukaže prilika“, zaključio je Ivanović.

Izvor: www.mozzartsport.com