Mandić: Teška utakmica sa malim brojem poena

ponedeljak, 18 novembar 2013 10:04

Pobedom nad ekipom iz Pančeva košarkaši Borac Mozzart Sporta stigli su do petog trijumfa u prvenstvu. U redovima našeg tima istakao se centar Aco Mandić sa 20 poena i sedam skokova, uz indeks korisnosti 21. 

„Iza nas je ostala teška utakmica sa malim brojem poena, što nam očigledno odgovara“, kaže Mandić. „Gostima čestitam na korektnoj igri, a nama ostaje da se fokusiramo na Meridianu“. 

Nakon poslednje pobede Borac Mozzart Sport je popravio plasman na tabeli KLS, trenutno je treći, sa skorom od pet trijumfa i tri poraza. 

„Tamiš je po tradiciji težak rival za Borac Mozzart Sport“, ističe trener u našem stručnom štabu, Aleksandar Bjelić. „Lakše smo dolazili do bodova u Pančevu, nego u Čačku. Po starom scenariju, imali smo pad u igri na početki treće četvrtine. Tamiš se vratio, imao je i prednost, ali smo imali snage da završnicu odigramo onako kako je potrebno“. 

Bjelić je podvukao da je ekipa u poslednjih pet minuta promenila ritam igre. 

„Pokazali smo karakter, što raduje i za utakmice koje dolaze. Posle ovakvih pobeda očekuje se još bolji rad na treninzima, pa će igre i na gostovanjima biti bolje. Nadam se da smo ušli u novu pozitivnu seriju“, zaključio je Bjelić.

Izvor: www.mozzartsport.com