NAREDNA UTAKMICAKonstantin - Borac MS (subota, 20h)

subota, 25 januar 2014 08:34

Posle utakmice u Užicu košarkaše Borac Mozzart Sporta očekuje još jedno gostovanje. Naši igrači će, kao drugoplasirana ekipa KLS-a, odmeriti snage sa niškim Konstantinom koji se nalazi na poziciji broj četiri. Utakmica je na programu u subotu od 20 časova.

„Protiv Slobode smo demonstrirali najzreliju igru u dosadašnjem delu šampionata“, kaže direktor Borac Mozzart Sporta, Marko Ivanović i dodaje. „Užičani su imali imperativ pobede, a i nama je meč bio važan jer se borimo za plasman u Super ligu. Čestitam igračima i stručnom štabu na pobedi, a zahvaljujem se našim navijačima koji su u velikom broju došli da nas podrže“.

Naš tim nije učestvovao na turniru u Baru, jer je stavljen poseban imperativ na ovo gostovanje u Nišu.

„Konstantin je naš dužnik iz prvog meča. Zato ćemo imati veliku želju, motiv i nadam se trijumfu. Neće biti lako, biće velika borba i svi moraju dati maksimium. Borac Mozzart Sport u narednom periodu očekuje nešto teži raspored i utakmice protiv Valjeva i Kosjerića, a između i mečevi Kupa Koraća“.

Protiv Slobode su debitovali Dedijer i Marojević.

„Pružili su očekivane partije, Dedijer je imao bolju rolu, a Marojević je nešto manje igrao. Oni će nam puno značiti kako na treninzima, tako i na utakmicama. Sad je druga slika tima, drugačije izgleda i trenažni proces. Sve će izgledati mnogo bolje, naročito kad se oporavi roviti Šljivančanin i moći ćemo da koristimo više igrača u rotaciji“, zaključio je Ivanović.

Izvor: www.mozzartsport.com