Borac u Kragujevcu protiv Radničkog

četvrtak, 03 jun 2010 22:29

U petak 4. juna, u okviru poslednjeg 14. kola regularnog dela Super lige, u kragujevačkoj hali Jezero, sastaće se domaći Radnički iz Kragujevca i Borac.

Borac bi trebao da nastupi u kompletnom sastavu, posle tri propuštena kola u ekipu bi trebao da se vrati i Nemanja Prolović. Ekipa Radničkog neće moći da računa na teško povredjenog Rajka Kjajevića, a pod znakom pitanja je i nastup Mladena Pantića.

Ova utakmica nema razultatsku važnost za Borac, koji nije uspeo da se plasira u play off, ali svakako naši momci će dati sve od sebe i pokušati da iznenade domaćina iz Kragujevca. Svi ljubitelji Borca iz Čačka su dobro došli u Kragujevcu, gde bi na ispratili poslednju Borčevu utakmicu u ovoj sezoni i tako nagraditi ove momke za izvandredan plasman u domaćem šampionatu i dobre partije u Super ligi.

Ekipa Radničkog je obezbedila mesto u play off-u i mesto u NLB ligi naredne sezone, jedino pitanje je sa koje pozicije će startovati u play off-u.

U slučaju poraza Crvene Zvezde od Hemofarma i pobede Radničkog, Crvena Zveda bi zauzela 4. poziciju i u polufinalu bi išla na Partizan, a Radnički sa treće pozicije išao na megdan Hemofarmu. U svim ostalim slučajevima Radnički bi zauzeo četvrtu poziciju a Crvena Zvezda treću. Partizan i Hemofarm su sigurno na prvom odnosno drugom mestu pred start play off-a.

Utakmica počinje u 18h u hali Jezero, a nemamo informaciju o ceni karte.