NAREDNA UTAKMICABorac - Sloga (sreda, 19č)

utorak, 11 april 2017 17:41

U poslednjem, 26. kolu Mozzart KLS lige Borac će odmeriti snagu sa starim znancem, kraljevačkom Slogom. Borac je sjajnim partijama ove sezone (15 vezanih pobeda u jednom momentu) uspeo da izbori primarni cilj – igranje u Superligi. Iako ova utakmica nema neki veliki takmičarski značaj za Borac, tim Raška Bojića će se svakako potruditi da pred domaćom publikom pobedom završi ovaj deo takmičenja i tako zadrži drugo mesto. 

U tome je saglasan i Matija Popović: 

,,Želimo da zadržimo drugo mesto, i zbog toga idemo na pobedu. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju, jer smatram da smo dosadašnjim partijama to zaslužili”. 

Sloga je ekipa koja igra promenljivo ove sezone, ali ume da iznenadi i najbolje. Međutim, Aleksandar Todorović ne dovodi u pitanje pobednika: 

,,Sloga ove sezone igra toplo-hladno, ali na nama je da dokažemo da ne glasimo slučajno za apsolutnog favorita”. 

Utakmica između ekipa Borca i Sloge biće odigrana u sredu 12. aprila sa početkom u 19 časova. Ulaz je slobodan za predškolce, osnovce i srednjoškolce. 

Uzgred, u ponedeljak je određen žreb za Superligu, koja startuje 22. aprila. Borac će u prvom kolu gostovati Dinamiku u Beogradu, a prva ekipa koju će Čačani ugostiti biće Mega Leks. 

Izvor: Nikola Minović/Ozon Press