NAREDNA UTAKMICAPobeda za kraj regularnog dela KLS

četvrtak, 13 april 2017 10:03

U 26. kolu Mozzart KLS lige Borac je na domaćem parketu ubedljivo savladao Slogu rezultatom 83:57. 

Od samog starta utakmice domaćin je krenuo silovito, kako bi odmah stavio do znanja gostima da u Čačku nema šta da traže. Ipak, pred kraj prve deonice Sloga je uspela malo da se konsoliduje i da smanji zaostatak, ali i dalje je Borac bio taj koji se pita. 

Dobru igru iz prve Borac je nastavio u drugoj četvrtini. Potpuno je nadigrao protivnika i lako stekao dvocifrenu prednost, koju nije ispuštao do poluvremena. 

U drugom poluvremenu viđeno je još bolje izdanje Čačana. Borac je apsolutno dominirao utakmicom ne dozvolivši Slogi ni da pomisli da može da smanji razliku, a kamoli da uđe u rezultatski egal. Na kraju je Sloga samo mogla da položi zastavu pred daleko nadmoćnijim protivnikom i da prihvati činjenicu da je Borac trenutno nekoliko klasa iznad. 

Borac: Čarapić 7, Mitrović 11, Popović 8, Radovanović 5, Milovanović 9, Radonjić 6, A. Todorović 8, Radović 5, Mićić 5, Đoković 5, N. Todorović 4, Marinović 10. 

Sloga: Stamenić 5, Vorkapić 9, Ostojić 11, Jovanović 7, Simeunović 9, Bojanić 2, Simović 12, Ilić 2, Ćirović, Peruničić, Jončić, Stefanović. 

Izvor: Nikola Minović/Ozon Press