NAREDNA UTAKMICACrvena Zvezda mts - Borac (danas, 18:30č)

sreda, 31 maj 2017 09:02

U minulom meču Borca i Partizana viđena su uzbuđenja kakva samo košarka može da pruži. Utakmica je bila na jedan posed, neizvesna i napeta praktično do poslednje sekunde. Igrači Borca su se pokazanom igrom u potpunosti odužili svojim vernim navijačima, koji su i ovog puta bili veoma brojni i spremni na vatreno navijanje. 

Ali nakon jednog velikana dolazi na red drugi. U pretposlednjem kolu ligaškog dela Mozzart Super Lige igrači Borca putuju u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi, aktuelnom šampionu Srbije i ABA lige. Suvišno je trošiti reči o tome koliko će momcima iz Čačka biti teško da se nose sa timom koji je ove i prethodnih sezona pobeđivao sve same velikane evropske košarke. Ali jedno je sigurno, Čačani se sigurno neće predati, i u dvorani ,,Aleksandar Nikolić“ pružiće maksimalan otpor nadmoćnijem protivniku. 

Borac ne putuje u Beograd sa ispruženom belom zastavicom, i nema sumnje da će pružiti jak otpor protivniku, u čemu je saglasan i šef stručnog štaba KK Borac Raško Bojić: 

,,Do kraja Super Lige ostale su još dve utakmice, prva u Beogradu protiv Crvene zvezde i u poslednjem kolu u Čačku protiv ekipe FMP-a. Na meču protiv Crvene zvezde, sigurno našeg najkvalitetnijeg i fizički najdominantnijeg tima pokušaćemo da odigramo što je bolje moguće, da pružimo dostojan otpor šampionu. Eventualnu šansu za petu pobedu tražićemo na poslednjoj utakmici protiv FMP-a“, jasan je Bojić. 

Utakmica između Crvene zvezde i Borca biće odigrana u sredu 31. maja sa početkom u 18:30. 

Izvor: Nikola Minović