19 - 19 Aleksa Novaković

Krilo

Novaković spreman za nove izazove u tekućoj sezoni

Aleksa je igrač koji je i prošloj sezoni nastupao za naš tim i svim pratiocima Borca je veoma dobro poznat. Igrač koji poseduje odlične fizikalije i spreman je da odgvori na brojne izazove. Posebno se pamti njegov meč prošle sezone kad je sa čak 6 svojih trojki doprineo tome da Borac savlada...

Nacionalnost srb Srbija
Datum rođenja 30.08.1996 (26)
Height 200cm
X
19 Aleksa Novaković

Aleksa je igrač koji je i prošloj sezoni nastupao za naš tim i svim pratiocima Borca je veoma dobro poznat. Igrač koji poseduje odlične fizikalije i spreman je da odgvori na brojne izazove. Posebno se pamti njegov meč prošle sezone kad je sa čak 6 svojih trojki doprineo tome da Borac savlada KK Split u jednoj od najbitnijih utakmica sezone. Karijera: 2017/2019 - Mladost Zemun 2019/2020 - Novi Pazar Aleksa je neko od koga očekujemo još više u predstojećoj sezoni. Kao igrač koji je već nastupao za Borac svestan je pritiska, ali i sigurni smo da će sad već ozbiljno iskustvo koje poseduje doprineti da bude bitan faktor igre naše ekipe.

Aleksa je igrač koji je i prošloj sezoni nastupao za naš tim i svim pratiocima Borca je veoma dobro poznat. Igrač koji poseduje odlične fizikalije i spreman je da odgvori na brojne izazove. Posebno se pamti njegov meč prošle sezone kad je sa čak 6 svojih trojki doprineo tome da Borac savlada KK Split u jednoj od najbitnijih utakmica sezone.

Karijera:

2017/2019 – Mladost Zemun
2019/2020 – Novi Pazar

Aleksa je neko od koga očekujemo još više u predstojećoj sezoni. Kao igrač koji je već nastupao za Borac svestan je pritiska, ali i sigurni smo da će sad već ozbiljno iskustvo koje poseduje doprineti da bude bitan faktor igre naše ekipe.

KK Borac