4 - 4 Đorđe V. Ćurčić

Bek, Plejmejker

Naslednik čuvenih čačanskih bekova, br. 1 igrač generacije u Srbiji

Mladi Đorđe Ćurčić iako još ni punoletan je neko o kome se već dosta zna i ko gradi svoje ime fenomenalnim partijama u dresu Borca. Ovaj mladić je zasigurno budućnost čačanske košarke, a to su naravno prepoznali i u stručnom štabu prvog tima, gde već neko vreme dobija šansu. Ovaj mla...

Nacionalnost srb Srbija
Datum rođenja 10.07.2004 (18)
Height 187cm
X
4 Đorđe V. Ćurčić

Mladi Đorđe Ćurčić iako još ni punoletan je neko o kome se već dosta zna i ko gradi svoje ime fenomenalnim partijama u dresu Borca. Ovaj mladić je zasigurno budućnost čačanske košarke, a to su naravno prepoznali i u stručnom štabu prvog tima, gde već neko vreme dobija šansu. Ovaj mladi igrač je imao i tu čast da zaigra i protiv reprezentacije Srbije koja je gostovala u Čačku u okviru priprema za svetsko prvenstvo 2019. Ćurčić je prošao mlađe kategorije Borca, a prethodne sezone je bio i kapiten kadetske ekipe Borca koja je osvojila prventstvo Srbije na turniru održanom u Čačku. Đorđe je pomeno i titulu MVP-ja turnira, na kom je prosečno beležio 24,6 poena što je podatak na kojem mnogi mogu da mu pozavide. Član je i mlađih selekcija reprezentacije Srbije. Mnogi u njemu vide budućnost čačanske košarke, a izvesno je da na pravom putu da nasledi čuvene čačanske bekove poput Radmila Mišovića, Željka Obradovića, pa i svog trenera Marka Marinovića. Pored naše ekipe, mladi Ćurčić će ove sezone nastupati i za ekipu Čačak 94 u 2. košarkaškoj ligi Srbije. Verujemo da pristvujemo pravljenju velikog igrača i to gledamo iz prvih redova. Želimo Đorđu veliku sreću u ostvarivanju njegovih ciljeva.

Mladi Đorđe Ćurčić iako još ni punoletan je neko o kome se već dosta zna i ko gradi svoje ime fenomenalnim partijama u dresu Borca. Ovaj mladić je zasigurno budućnost čačanske košarke, a to su naravno prepoznali i u stručnom štabu prvog tima, gde već neko vreme dobija šansu. Ovaj mladi igrač je imao i tu čast da zaigra i protiv reprezentacije Srbije koja je gostovala u Čačku u okviru priprema za svetsko prvenstvo 2019.

Ćurčić je prošao mlađe kategorije Borca, a prethodne sezone je bio i kapiten kadetske ekipe Borca koja je osvojila prventstvo Srbije na turniru održanom u Čačku. Đorđe je pomeno i titulu MVP-ja turnira, na kom je prosečno beležio 24,6 poena što je podatak na kojem mnogi mogu da mu pozavide. Član je i mlađih selekcija reprezentacije Srbije.

Mnogi u njemu vide budućnost čačanske košarke, a izvesno je da na pravom putu da nasledi čuvene čačanske bekove poput Radmila Mišovića, Željka Obradovića, pa i svog trenera Marka Marinovića. Pored naše ekipe, mladi Ćurčić će ove sezone nastupati i za ekipu Čačak 94 u 2. košarkaškoj ligi Srbije. Verujemo da pristvujemo pravljenju velikog igrača i to gledamo iz prvih redova. Želimo Đorđu veliku sreću u ostvarivanju njegovih ciljeva.

KK Borac