Kako smo, nezvanično saznali, i ranije objavili, čačanski Borac i beogradski Partizan postigli su dogovor da centar Dušan Miletić pojača Čačane do kraja sezone.

Da se podsetimo mladi centar je iz kraljevačke Sloge došao u redove “crno – belih”, potom je bio pozajmljen Borcu, ali po želji ljudi iz Partizana vratio se u Beograd.

Miletić je tek danas, kako nam je potveđeno iz čačanskog kluba, parafirao za Borac. Biće na raspolaganje Marku Marinoviću i stručnom štabu Čačana, ali tek za KLS debi Borac – Dinamik. Utakmica se igra u nedelju od 18.00 sati.

Očigledno da Borac svim silama želi plasman u ABA ligu pa je i Miletićev dolazak skopčan sa tom namerom. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović dao je zeleno svetlo za Miletićev dolazak u Čačak, ali verovatno zbog utakmice sa Virtusom, juče nisu obavljene formalnosti.

Trener Borca Marko Marinović je u više navrata izjavljivao da su mu potrebni centar i još jedan, dva košarkaša, pošto su igrači umorni zbog velikog broja utakmica koje Čačani igraju na dva fronta. Borac je prvi u obe lige KLS i ABA 2, a očekuje ga meč sezone sa MZT – om, danas u 18.00 sati.

Nikola Minović