Tim iz grada na Moravi je još jednom doživeo poraz u neizvesnoj završnici. Ovog puta, bolja od Borca bila je Cibona, koja je na domaćem terenu slavila rezultatom 69:64 (11:12; 23:13; 18:16; 17:23).

Marko Marinović ističe da je skok bio presudan za poraz Borca.

,,Odigrali smo jednu mnogo lošu utakmicu. To je bilo očigledno. Da li smo poremećeni terminom, koji je jako čudan za sve, ne znam ni sam. Prva četvrtina je bila užasna sa obe strane, tako mi se čini. Kada pogledam statistiku, vidim da je Cibona imala 15 skokova više od nas, a izgubili smo samo sa pet poena razlike“, rekao je Marinović.

On naglašava da je u ovom meču bio osetan izostanak Radovana Đokovića.

,,Definitivno je da nismo uspeli da se oporavimo nakon utakmice protiv Budućnosti. Videlo se da nam fali još jedan igrač na spoljnoj poziciji, odnosno Raša Đoković. Ali moramo da nastavimo“, dodao je trener Borca.

Marinović smatra da je meč protiv FMP-a, koji očekuje Borac za dva kola, jedan od presudnih u ovoj sezoni.

,,Čestitao bih Ciboni na fer i korektnoj utakmici i poželeo bih da svi u timu ostanu živi i zdravi. A mi moramo da se pripremimo za dalje izazove. Idemo na put u Bar, a posle toga nas očekuje jedna od najbitnijih utakmica sezone protiv FMP-a iz Železnika“, završio je Marko Marinović.

Piše: Nikola Minović

Foto: Cibona/Željko Baksaj