44 - 44 Uroš Čarapić

Bek

Kapiten predvodi Borac ka novim uspesima

Uroš Čarapić iako mlad, spada u red iskusnih prvotimaca našeg tima sa dugim stažom u klubu. Ujedno je i kapiten naše ekipe i pravi vođa, kako na terenu, tako i van njega. Igrač sa velikom energijom koji uvek daje 110% svojih mogućnosti. Polako postaje sinonim za našu ekipu, neko ko je Bora...

Nacionalnost srb Srbija
Datum rođenja 24.09.1996 (27)
Height 195 cm
X
44 Uroš Čarapić

Uroš Čarapić iako mlad, spada u red iskusnih prvotimaca našeg tima sa dugim stažom u klubu. Ujedno je i kapiten naše ekipe i pravi vođa, kako na terenu, tako i van njega. Igrač sa velikom energijom koji uvek daje 110% svojih mogućnosti. Polako postaje sinonim za našu ekipu, neko ko je Borac, u svakom smislu te reči. Od mlađih kategorija je član našeg kluba, bio je i kapiten i najbolji igrač, što mu je donelo i poziv u juniorsku reprezentaciju Srbije. Kako je napredovao Borac, tako i Uroš. Kao kapiten je ekipu uveo iz ABA 2 u ABA 1 ligu. Veoma kvalitetan i ambiciozan igrač, koga pored velike borbenosti u odbrani odlikuju dobar šut za 3 poena, ali i odličan ulaz. Uroš je neko od koga se uvek mnogo očekuje, a svi se možemo složiti da uvek i ostvari očekivanja, a neretko ih i prebaci. Ne sumnjamo da će i sezona pred nama biti jedna od takvih, a pogotovu što se publika vraća na tribine.

Uroš Čarapić iako mlad, spada u red iskusnih prvotimaca našeg tima sa dugim stažom u klubu. Ujedno je i kapiten naše ekipe i pravi vođa, kako na terenu, tako i van njega. Igrač sa velikom energijom koji uvek daje 110% svojih mogućnosti. Polako postaje sinonim za našu ekipu, neko ko je Borac, u svakom smislu te reči.

Od mlađih kategorija je član našeg kluba, bio je i kapiten i najbolji igrač, što mu je donelo i poziv u juniorsku reprezentaciju Srbije. Kako je napredovao Borac, tako i Uroš. Kao kapiten je ekipu uveo iz ABA 2 u ABA 1 ligu. Veoma kvalitetan i ambiciozan igrač, koga pored velike borbenosti u odbrani odlikuju dobar šut za 3 poena, ali i odličan ulaz. Uroš je neko od koga se uvek mnogo očekuje, a svi se možemo složiti da uvek i ostvari očekivanja, a neretko ih i prebaci.

Ne sumnjamo da će i sezona pred nama biti jedna od takvih, a pogotovu što se publika vraća na tribine.

KK Borac