Kondicioni trener Darko Bogićević

Darko Bogićević

Kondicioni trener

Nacionalnost
srb Srbija
Datum rođenja
15.09.1980 (41)

Darko Bogićević je zadužen za fizičku pripremu seniora našeg kluba. Počeo je da se bavi ovim poslom 2005. godine u mlađim selekcijama našeg kluba i to je radio sa velikim uspehom, pa je od sezone 2011/12, postao kondicioni trener našeg seniorskog sastava. Kao košarkaš nastupao za mlađe kategorije Košarkaškog kluba Borac. Nakon okončanja igračke karijere, upisao je i završio Fakultet za sport i fizičku kulturu. U trenerskim krugovima smatra se odličnim mladim stručnjakom za rad na fizičkoj pripremi sportista.

Darko Bogićević je zadužen za fizičku pripremu seniora našeg kluba. Počeo je da se bavi ovim poslom 2005. godine u mlađim selekcijama našeg kluba i to je radio sa velikim uspehom, pa je od sezone 2011/12, postao kondicioni trener našeg seniorskog sastava.

Kao košarkaš nastupao za mlađe kategorije Košarkaškog kluba Borac. Nakon okončanja igračke karijere, upisao je i završio Fakultet za sport i fizičku kulturu. U trenerskim krugovima smatra se odličnim mladim stručnjakom za rad na fizičkoj pripremi sportista.