U 18. kolu AdmiralBet ABA lige košarkaši Borca Mozzart imaće priliku da po drugi pu u tekućoj takmičarskoj godini odmere snagu i košarkaško umeće sa kolegama iz Igokee m:tel (subota, 21:00, Arena sport 5).

Bojan Tomašević, krilni centar Čačana, ističe važnost pobede u minuloj rundi protiv Splita.

„Što se tiče meča protiv Splita, smatram da je jedna veoma bitna pobeda iza nas. Sa ovim trijumfom stvorili smo još bolju šansu da se borimo za plej-of regionalne lige, što bi bio veliki uspeh“, rekao je Tomašević.

Upravo je mladi igrač bio jedan od najzapaženijih aktera na meču sa Splićanima.

„Tim je zaslužan za moju dobru partiju i poene u bitnim momentima. Ne bih to mogao da učinim da svi ne pružamo svoj maksimum na terenu. Sve u svemu, ne mogu biti nezadovoljan“, kazao je Tomašević.

Na redu je susret sa Igokeom, koja je uspela da savlada Borac kraj Morave nakon preokreta.

„Sledi gostovanje Igokei, koje je nesumnjivo jedno od najtežih. Nalazimo se u dobrom ritmu, atmosfera u klubu je odlična, vredno treniramo i pripremamo se za Igokeu. Naravno, kao i uvek, nadamo se najboljem rezultatu“, dodao je košarkaš Čačana.

U odnosu na prvi meč, Igokea je dobrano promenila roster.

„Igokea je potpuno drugačija ekipa u odnosu na prvi deo sezone, jer je značajno promena roster. Naravno, to nama ne znači ništa, jer rival i dalje igra odlično. S druge strane, mi smo u usponu forme, tako da mislim da nas očekuje odlična utakmica“, završio je Bojan Tomašević.

Tekst: Nikola Minović/Đurđe Mečanin

Foto: Lejča photography