Došao je red da bude odigrano 3. kolo AdmiralBet ABA lige, u kom će Borac Mozzart imati priliku da odmeri snagu sa Igokeom m:tel (petak, 18:00, Arena sport 1).

Bojan Tomašević, košarkaš čačanskog tima, osvrnu se ukratko na minule mečeve sa Cedevita Olimpijom i FMP Meridianom.

,,Što se tiče utakmica koje su prošle mislim da smo dali svoj maksimum u tom trenutku. Naravno, uočili smo gde smo grešili, pa ćemo se truditi da to ispravimo i budemo još bolji“, rekao je Tomašević.

Već u petak tim Marka Marinovića imaće novi izazov, i to protiv izuzetno kvalitetnog protivnika.

,,Igokea je dobra ekipa već dugi niz godina. Nema sumnje, biće veoma težak protivnik, jer na svom terenu igra jaku košarku. Zbog toga moramo da im odgovorimo još jače da bi imali šansu da pobedimo“, smatra Tomašević.

Međutim, Borac Mozzart ima veliku želju da ostvari prvu pobedu u regionalnom takmičenju.

,,Očekujem tešku utakmicu, ali daćemo sve od sebe da to bude početak naših pobeda“, dodao je Bojan Tomašević.

Bojana Tomaševića je bolest prošle sezone odvojila sa parketa nekoliko meseci. Ali sada je spreman da pokaže koliko zna i može!

,,Tako je, nemam više problema kao na kraju pošle sezone. Hvala Bogu nisam imao nikakve posledice, vratio sam se bez velikih problema. Imao sam i dobrih i loših minuta, ali, sve u svemu, zadovoljan sam. Naravno, moram da radim na sebi da bih mogao još više da pomognem ekipi”, završio je Bojan Tomašević.

Tekst: Nikola Minović

Foto: Lejča photography