Danas je počela prodaja sezonskih ulaznica za mečeve koje će KK Borac Mozzart odigrati u AdmiralBet ABA ligi i Superligi.

Ono što najviše interesuje zaljubljenike u košarku jeste iznos koji će morati da izdvoje, a glasi 5.000 dinara (bez rezervisanog mesta). Gledaoci koji budu želeli da imaju obeleženo mesto u Dvorani kraj Morave, moraće da plate 6.000 dinara.

Takođe, ljubitelji košarke biće u prilici da kupe i VIP ulaznice, koje koštaju 20.000 dinara.

Inače, prodaja sezonskih ulaznica će se obavljati u prostorijama kluba, kao i svake godine, u intervalu od 9:00 do 15:00.

Što se tiče pojedinačnih ulaznica, iste će koštati 400 dinara za većinu utakmica koje KK Borac Mozzart bude igrao u regionalnom takmičenju, osim za mečeve protiv Cedevita Olimpije i Budućnosti VOLI, a za pomenute duele karte će koštati 600 dinara. Što se tiče susreta sa Crvenom zvezdom Meridianbet i Partizanom MozzartBet, ulaznice će iznositi 1.000 dinara.

Što se tiče đaka, osnovci (do 15 godina) će i ove sezone moći da na utakmice ulaze besplatno, osim na mečeve protiv Crvene zvezde Meridianbet i Partizana MozzartBet. Što se tiče srednjih škola, pre svakog duela biće određena jedna čiji će učenici dobiti 50 besplatnih ulaznica.

Na kraju, vredno je pomenuti da će ulaz biti slobodan na utakmicu 1. kola AdmiralBet ABA lige Borac Mozzart – Cibona (nedelja, 18:00).

Tekst: Nikola Minović/Đurđe Mečanin

Foto: Lejča photography