Tačka na 18. kolo AdmiralBet ABA lige biće stavljena u gradu podno Ovčara i Kablara, gde će snagu i veštinu po drugi put u tekućoj sezoni odmeriti domaći Borac Mozzart i gostujuća Cibona (ponedeljak, 18:00, Dvorana kraj Morave).

Dejan Mijatović, trener Borca Mozzart, prozborio je nekoliko rečenica o Ciboni, koju veoma ceni.

,,Cibona je dobra ekipa, u kojoj se tačno zna ko šta radi. Sve kreće od Kapuste, koji odlično organizuje igru. Aranitović i Majcunić su sjajni šuteri, Mazalin i Bundović imaju dobru unutrašnju igru. Očekuje nas težak fizički rad, a fokus mora biti na visokom nivou svih 40 minuta”, rekao je Mijatović.

Zatim se usredsredio na svoj tim.

,,Pred nama je jedna od važnijih utakmica, zbog čega postoji imperative pobede. Doduše, i ovog puta imamo kadrovskih problema. Boldvin je imao distorziju zgloba, Novaković ima probleme sa kolenom, tako da su oni propustili treninge. A na to su se nadovezale prehlade nekolicine igrača. Ali se nadam da ćemo biti skoro kompletni i spremni da odigramo dobru utakmicu”, izjavio je šef struke Čačana.

Kormilar Borca Mozzart veruje u pomoć čačanske publike.

,,Želimo da sa svojim navijačima ponovimo dobru igru iz utakmice sa Igokeom i da tako dođemo do nove pobede. Verujem da uz pomoć Čačana to možemo da učinimo”, dodao je Dejan Mijatović.

Tekst: Nikola Minović

Foto: Lejča photography