Marko Marinović, trener Borca:

,,U prošlom kolu domaće lige uspeli smo da odbranimo svoj teren od Kolubare, koja je odigrala jedan dobar meč. Mnogo je teško, umor je prisutan, ali idemo dalje. Ne smemo da stanemo u ovom trenutku. Pred nama je meč protiv Novog Pazara, jedne izuzetno kvalitetne ekipe. Ali na iznenađenje mnogih pretrpeo je u poslednjem kolu KLS – a ubedljiv poraz od Slobode, što jasno govori da je i njih savladao umor. I oni, baš kao i mi, breme igranja na dva fronta osećaju na svojoj koži. Igračima sam rekao da je pred nama jedna od meč lopti. Odigraćemo još 12 kola, a svaka pobeda je zlata vredna, naročito na strani, jer želimo da obezbedimo neko od prva četiri mesta i učešće u plej – ofu. Zbog toga putujemo u Novi Pazar sa željom da ostvarimo novi trijumf u ABA 2 ligi“.

Uroš Čarapić, igrač Borca:

,,Pobedu protiv Kolubare, koju smo ostvarili u subotu u okviru KLS lige, već smo arhivirali, a misli smo usmerili na meč sa Novim Pazarom. Cilj nam je da nastavimo pobednički niz u ABA 2 ligi. Verujem da uz pravi pristup i energiju koja nas krasi od početka sezone možemo do nova dva boda u regionalnom takmičenju”.


Oliver Popović trener Novog Pazara:

„Igramo protiv ekipe koja je do sada pokazala najviše , što potvrđuje i prvo mesto na tabali. U pazaru ovaj meč doživljavaju kao derbi, ali zna se ko je favorit u ovoj utakmici što ne znači da mi ne možemo da dobijemo ekipu Borca. Poznajemo ih i uz pomoć naše publike sve je moguće“.

David Miladinović, igrač Novog Pazara: 

„igramo protiv veoma jake ekipe Borca , mi smo nesrećno izgubili u Skoplju a igrali smo dobro,   pokazalo se da protiv jakih ekipa znamo da igramo, tako da u našoj dvorani sve je otvoreno. Sigurno da će publika uživati i očekujem punu dvoranu“.

Izvor: Sajt Aba2 lige