Marko Marinović, trener Borca:

,,Imali smo priliku ove sezone da igramo protiv Lovćena. Zbog toga mogu da kažem da se poznajemo sa protivnikom. Reč je o ekipi koja je tradicionalno neugodna na domaćem parketu. Uvek ima podršku solidnog broja navijača, što im da je dodatni motiv. Ranijih sezona smo igrali neizvesne utakmice, a kao po nekom pravilu iste su se završavale malom razlikom. Moramo na Cetinju biti veoma obazrivi, jer ako potcenimo protivnika to može da nam se obije o glavu“.

Uroš Čarapić, igrač Borca:

,,Pred nama je još jedna zahtevna utakmica ABA 2 lige, ovog puta protiv Lovćena. Reč je o timu koji dobro poznajemo, jer je zadržao dosta igrača iz prošle sezone, a sa kojima smo imali priliku da odmerimo snagu u Čačku, kada smo uspeli da slavimo. Zbog toga računam da nekih velikih nepoznanica među našim ekipama nema”.


Zoran Kašćelan, trener Lovćena 1947 Bemax:

“Čeka nas duel sa ekipom koja je najviše pokazala u dosadašnjem dijelu prvenstva i zasluženo su na prvom mjestu. Nama je to veliki izazov, da povežemo dvije pobjede protiv najboljih timova lige. Na nama je da iskoristimo vjetar u leđa koji imamo u svakom meču kao domaćini, i dokažemo da smo mnogo bolji u odnosu na početak sezone kada smo ubjedljivo poraženi na gostovanju u Čačku”.

Miloš Latković, igrač Lovćena 1947 Bemax:

“U goste nam stiže ekipa koju karakterise timska igra, i tako svaku utakmicu neko drugi iz njihove ekipe iskoči u prvi plan. Imaju samo jedan poraz što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Prvi meč protiv njih nam nije u lijepom sjecanju. Tako da smo spremni da uz podršku sa tribina, sačuvamo jos jednom domaći teren i revanširamo za taj poraz”.

Izvor: ABA2 liga