Poštovani,
U svojstvu predsednika i zakonskog zastupnika KK Borac Mozzart, povodom maila od 5.2.2023. godine kojim nas obaveštavate da u skladu sa internim aktima lige ne postoje opravdani razlozi za odlaganje utakmice 18.kola Aba lige, zakazane za dan 6.2.2023.godine u 18.00h u Cacku, ljubazno vas molim da nam bez odlaganja dostavite zvanicnu obrazlozenu odluku i pravni osnov da odbijanje zahteva, uz navodjenje ko je odluku doneo i koja institucija je kontrolisala dostavljenu medicinsku dokumentaciju.
Jos jednom vas pozivamo da odložite utakmicu, i na taj način izbegnemo pravni skandal, počinjen od strane pojedinaca ABA lige, koji su sebi dali za pravo da ne prihvate važeću medicinsku dokumentaciju izdatu od nadležnih  i relevantnih medicinskih ustanova Republike Srbije.
Takodje, obaveštavamo vas da smo zakazali konferenciju za štampu za 16,00h, gde ćemo obavestiti javnost o odluci Aba lige,i pravnim lekovima koje ćemo eventualno preduzeti pred nadležnim sudovima i arbitražama u cilju zaštite prava i interesa  KK Borac Mozzart, da se pod jednakim uslovima sa ostalim učesnicima lige, na  terenu izbori za svoj status Aba ligaša,
Sportski pozdrav
Predrag Pantovic, predsednik