Osma runda AdmiralBet ABA lige jeste vreme za utakmicu dva prijateljska kluba. Razume se, reč je o Borcu Mozzart i Mornaru-Barsko zlato, koji će na parketu dvorane kraj Morave ogledati snagu i košarkaško umeće (subota, 17:00, dvorana kraj Morave).

Marko Marinović, šef struke Čačana, ističe da je ekipa dobro trenirala tokom sedmice, tako da spremno čeka sledeći duel.

,,Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za meč sa Mornarom. Dobro smo trenirali, a posle dužeg perioda imali smo dovoljno igrača za normalan rad, što me posebno raduje”, rekao je trener Borca Mozzart.

Što se tiče Mornara-Barsko zlato, kormilar čačanske ekipe ima samo reči hvale.

,,Mornar je opasna ekipa, što je pokazao na gostovanjima, gde je ostvario dve pobede. Biće teško igrati protiv Barana, jer ima dva fenomenalna igrača, koji u svakom momentu mogu svima da postignu ogroman broj poena. Borba će biti do poslednjeg momenta, u to sam ubeđen”, dodao je Marinović.

Takođe, još je izjavio…

,,Igrači i ja jedva čekamo da krene utakmica. Smatram da smo radili dovoljno dobro, a nadam se da će se na kraju trud isplatiti”, kazao je Marinović.

Ulaz na utakmicu biće slobodan, tako da će Borac Mozzart imati značajnu podršku sa tribina.

,,Nama će biti veoma potrebna pomoć našeg šestog igrača, čačanske publike. Uprava je prepoznala momenat, tako da će ulaz biti slobodan. Voleo bih da hala bude puna, pa da ponovo pokažemo lepu sliku Čačka, da je stvarno grad košarke”, završio je Marko Marinović.

Tekst: Nikola Minović

Foto: Lejča photography