U okviru 7. kola AdmiralBet ABA lige destinacija košarkašima Borca biće Podgorica, gde će ih dočekati domaći Studentski centar (petak, 20h, Arena sport 2).

Trener Borca Marko Marinović ima visoko mišljenje o Studentskom centru.

,,Još letos, tokom pripremnog perioda, rekao sam da će Studentski centar biti jedno od prijatnijih iznenađenja. A dovođenjem odličnog plejmejkera Vinalesa pokazao je koliko je kvalitetan i ozbiljan tim“, rekao je Marinović.

Ipak…

,,Utakmica koju smo igrali ovog leta u Čačku ne može da bude merilo. Studentski centar igra sve bolje i bolje. Reč je o ekipi koja je spoj mladosti i iskustva. U svom rosteru ima dosta mladih i talentovanih igrača, ali i iskusne košarkaše, tako da je napravljen dobar balans. Po mom mišljenju, Studentski centar je do sad napravio dobre rezultate“, dodao je Marinović.

Strateg Čačana veruje da njegov sastav može da odigra dobar meč u Crnoj Gori.

,,Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica, protiv odličnog protivnika, u to nema sumnje. Posle dva vezana poraza moramo da pokažemo reakciju. Potrebno je da budemo maksimalno koncentrisani i fizički spremni da odigramo jednu dobru utakmicu“, završio je Marko Marinović.

Tekst: Nikola Minović

Foto: Lejča photography