Borac poziva navijače da kupovinom sezonskih ulaznica pomognu klub!

Košarkaše Borca uskoro očekuje početak nove, treće sezone u okviru ABA 2 takmičenja. Ujedno, ovo će biti prva godina u kojoj će čačanski tim sa klupe predvoditi novi trener Marko Marinović. Dojučerašnji košarkaš je ovog leta okačio patike o klin i latio se nimalo lakog posla šefa struke Borca. Pred njim su zaista veliki izazovi, ali on ne beži od njih, kako je više puta i sam istakao.

Prvi duel u novoj sezoni Borac će odigrati na parketu dvorane kraj Morave, a protivnik će biti crnogorski Lovćen (sreda, 17 časova). U isčekivanju tog meča kormilar Čačana je izjavio:

 

,,Borac uvek ima najviše ambicije. Verujem da uz pomoć verne domaće publike možemo iste da ostvarimo. Prvu utakmicu u ovoj sezoni igramo protiv ekipe Lovćena. Smatram da je Borac bolji od tima sa Cetinja, tako da ne smemo da prepustimo dva boda gostima”, jasan je Marinović, koji je još dodao:

 

,,Uložićemo veliki trud da uvek odbranimo domaći parket, bez obzira protiv koga budemo igrali. Potrudićemo se da ove sezone ostvarimo najbolji mogući plasman. Takođe, želeo bih da pozovem navijače da nas u sredu podrže onako kako oni znaju, jer mislim da zajedno možemo daleko da doguramo”, izjavio je popularni Malina.

 

Novi kapiten Borca Uroš Čarapić naglašava važnost prvog meča protiv Lovćena.

 

,,Uložili smo veliki napor kako bismo bili spremi za izazove koji nas očekuju u dva takmičenja. Ne moram posebno da naglašavam koliko je bitna prva utakmica u ABA 2 ligi, koju igramo protiv Lovćena. Reč je o timu koji dobro poznajemo, jer je zadržao dosta igrača iz prošle sezone, a sa kojima smo imali priliku da odmerimo snagu. Zbog toga računam da nekih velikih nepoznanica među našim ekipama nema”, mišljenja je Čarapić.

 

Treba pomenuti da je u toku prodaja sezonskih ulaznica za mečeve KK Borac. Cena sezonske karte za odrasle, a sa numerisanim mestom (plus poklon majica), iznosi 6.000 dinara. Bez numerisanog mesta navijači će morati da izdvoje 4.000 dinara. Što se tiče đačkih ulaznica, njihova cena glasi 2.000 dinara. Rezervacija i kupovina pomenutih može se obaviti radnim danima u prostorijama kluba.