U 24. kolu Košarkaške lige Srbije ekipa Borca će na svom parketu ugostiti OKK Beograd (19 časova).

U minulom kolu ABA 2 lige tabor iz grada na Moravi bio je prilično ubedljiv. Naime, pred svojim navijačima je deklasirao goste iz Širokog Brijega, koje je zaledio na minus 22 (91:69).

Neće proteći ni 48 sati, a igrači Marka Marinovića moraće ponovo da istrče na parket, jer će u okviru domaćeg prvenstva dočekati OKK Beograd. Uprkos tome što se naredni protivnik bori za opstanak u KLS – u, Borac ne sme puno da rizikuje, jer mu je pobeda potrebna kako bi nastavio vladavinu domaćim prvenstvom.

Strateg Borca Marko Marinović naglašava da njegov tim, za razliku od nekolicine protivnika u regionu, nema prostora za odmor.

,,Za razliku od nekih ekipa iz ABA 2 lige, mi nemamo vremena za odmor i analizu susreta, jer smo prinuđeni da igramo domaće prvenstvo. Eto, nakon pobede nad Širokim nemamo puno prostora da se regenerišemo, jer igramo utakmicu protiv OKK Beograda. Reč je o ekipi koja se bori za opstanak, tako da verujem da će biti lep meč, pa zbog toga pozivam publiku u halu. Sve u svemu, mi se polako pripremamo za ono što je nama najbitnije, a to je plej-of ABA 2 lige“, rekao je Marinović.

Nikola Minović