Dobro je poznato javnosti u Čačku, ali i šire, da će dvorana kraj Morave u ponedeljak 5. i utorak 6. septembra biti mesto održavanja ,,Mozzart humanitarnog turnira”, a da će sav prihod ići za lečenje Vojke Jevtović.

Kao što je obnarodovano pre nekoliko dana, cena dnevnih ulaznica iznosi 750 dinara. Ali tu nije kraj prikupljanju sredstava za lečenje naše sugrađanke!

Pored prihoda od prodaje ulaznica, za lečenje Čačanke Vojke Jevtović novac će biti sakupljen na još jedan način. Naime, kompanija Mozzart će svaki poen postignut na utakmicama ,,Mozzart humanitarnog turnira” nagraditi sa odgovarajućim novčanim apoenima. Takođe, svaki meč će početi šutevima na koš trenera ekipa koje učestvuju na turniru: Đorđa Mićića, Ivana Radovanovića, Željka Obradovića, Velimira Gašića, Marka Dimitrijevića. Ovi poeni vredeće deset puta više od običnog poena i idu u humanitarne svrhe. A jedan poen vredeće 1.000 dinara!  

Što se tiče učesnika turnira, oni su već dobro poznati. Pored Borca, koji od četvrtka 1. septembra nosi zvanični naziv KK Borac Mozzart, ovoj plemenitoj manifestaciji su se odazvali još i KK Čačak 94 Quantox, KK Partizan NIS, KK Sloga, KK Sloboda.

Tekst: Nikola Minović

Foto: Lejča photography