Sa velikim ponosom želimo da podelimo jednu izuzetno važnu vest sa Vama. Mladi reprezentativac Srbije i naš vredni košarkaš Đorđe V. Ćurčić će se pridružiti američkoj koledž košarci! Đorđe je nedavno postigao dogovor sa prestižnim Univerzitetom Sent Luis, gde će naredne četiri godine nositi dres ovog renomiranog tima.

 

Ova odluka je rezultat dugo razmatranog plana i Đorđe je zajedno sa svojom porodicom odlučio da spoji svoje obrazovanje sa nastavkom karijere u košarci. Verujemo da je ovo najbolje rešenje za njega i da će mu pružiti neverovatne mogućnosti da raste i napreduje.

 

Naša mozzartovska porodica mu iskreno želi svu sreću i uspeh na ovom novom putu. Ova saradnja sa Univerzitetom Sent Luis je izuzetna prilika za njega da ostvari velike iskorake u svojoj košarkaškoj karijeri. Borac će uvek biti tu za njega i vrata kluba će mu biti širom otvorena.

 

Zanimljivo je napomenuti da se Sent Luis Bilikensi takmiče u Atlantik 10 konferenciji, koju su do sada osvojili čak sedam puta. Ovaj tim se takođe deset puta plasirao u završnicu NCAA prvenstva, a poslednji put su se na tom takmičenju našli 2019. godine. Tim broji čak 17 NBA košarkaša koji su prošli kroz njihove redove.

 

Dragi Đorđe, čestitamo ti na ovoj velikoj prilici i verujemo da ćeš pružiti svoj maksimum na terenu. Ponesi sa sobom sve ono što si naučio i iskustvo koje si stekao u Borcu. Budi hrabar, istrajan i nikada ne zaboravi deo nas koji će uvek biti uz tebe.

 

Neka tvoje korake kroz američku koledž košarku prati sreća i uspeh. Svi navijamo za tebe, Đorđe!

 

Tekst: Nikola Minović

Foto: Budućnost Voli/Filip Roganović