Grad Čačak i KK „Borac“ Čačak, u saradnji sa TV ARENA SPORT i Telekom Srbija, organizuju direktan prenos košarkaške utakmice 2. kola ABA lige, Borac – Crvena zvezda, koja će se odigrati u nedelju 11. oktobra 2020. godine u 17 časova u „Hali KK Borac“.

Zbog primene epidemioloških mera, ne postoji mogućnost prisustva publike u zatvorenom prostoru, pa smo želeli da našim sugrađanima omogućimo da na otvorenom i u sportskoj atmosferi prate igru svojih ljubimaca.

Prenos emituju TV ARENA SPORT i Telekom Srbija, putem velikog LED ekrana, koji je Grad obezbedio i biće postavljen na Gradskom trgu u Čačku.

Želja nam je da na ovaj način pomognemo našim momcima i stručnom štabu da nastave uspešan start u najjačem regionalnom takmičenju za koje su se izborili odličnim igrama i uspesima u prethodnoj sezoni.

Ovo je prilika da cela Srbija i region još jednom vide gde se igra najlepša košarka i da Čačak ima najbolju publiku na svetu.

Mole se građani da zbog epidemiološke situacije ovom prilikom ispoštuju sve propisane mere, odnosno da nose maske i drže socijalnu distancu.

Izvor: Grad Čačak

Foto: Lejča photography